Businessman-WrenchRiscul in general si cel de securitate fizica, in special, reprezinta o preocupare importanta in orice companie, indiferent de profilul sau forma acesteia de organizare. Un management eficient al riscurilor se poate face doar detinand cunostintele si instrumentele necesare pentru avertizarea timpurie si minimizarea impactului asupra organizatiei.

De aceea, Security Portal abordeaza problematica riscului privind securitatea fizica de o maniera sistemica si integrata, ca urmare a identificarii in piata a unei nevoi bazate atat pe noile prevederi legislative, cat si pe dorinta de optimizare a costurilor si parametrilor specifici de securitate. Evaluarea riscului la securitate fizica trebuie sa reprezinte mai mult decat un document de conformitate cu legea.

Aceasta trebuie sa reprezinte un instrument de management pe baza caruia persoanele de conducere sa poata lua deciziile cele mai eficiente pentru protectia valorilor organizatiei.

In calitatea sa de trend-setter, Security Portal nu se rezuma doar la livrarea unor analize de risc minimale, bazate exclusiv pe instrumentele oferite de legislatia in vigoare. Compania noastra se deosebeste de celelalte prin avantajele pe care le ofera clientilor sai, si anume:

Expertiza

Expertiza Security Portal rezulta atat din valoarea resursei umane folosite, cat si din faptul ca suntem cei mai vechi furnizori din piata pentru cursuri de management al securitatii si consultanta in securitate acreditate ANC/CNFPA.

Calitatea Serviciilor

Nivelul de cunostinte si calitatea serviciilor sunt dovedite o data in plus de portofoliul de clienti si brandul acestora, precum si de complexitatea problematicii gestionate atat din punct de vedere al intinderii, cat si al specificitatii situatiilor abordate.

Retea Nationala

Pentru a raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri, Security Portal a dezvoltat o retea cu acoperire nationala specializata in culegerea de date si interfata cu reprezentantii clientilor, autoritatilor si furnizorilor de servicii.

Servicii End-to-End

Serviciile puse la dispozitie de compania noastra se adreseaza intregii game de probleme pe linie de securitate, acestea putand fi accesate individual sau configurate in functie de nevoile si cerintele specifice formulate de client.

Impartialitate

Deoarece nu ofera servicii de paza sau sisteme tehnice de securitate, Security Portal este intotdeauna alaturi de beneficiarul serviciilor sale si nu creeaza nevoi false sau excesive de securitate care sa favorizeze un anumit furnizor.

Unitate Protejata

In calitatea sa de unitate protejata, Security Portal ofera organizatiilor cu mai mult de 49 de angajati posibilitatea deducerii cheltuielilor din taxele datorate la stat pentru persoanele cu dizabilitati, in conformitate cu Legea 448/2006.